La Generalitat sorteja 2.000 euros mensuals durant un any entre els compradors de la Grossa

Els participants hauran d'enviar una fotografia amb el seu bitllet a la pàgina de fans de la rifa a Facebook abans del 30 de novembre

Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:44h

La Grossa de Cap d'Any amb Xavier Grasset Foto: Arxiu ND


Loteria de Catalunya sortejarà per segona edició 2.000 euros mensuals durant un any entre els compradors de La Grossa de Cap d'Any que envien una foto amb el seu bitllet a la pàgina de fans de la rifa a Facebook abans del 30 de novembre.

Segons ha informat la Generalitat este dimecres en un comunicat, les fotografies es poden enviar des de l'1 de novembre, i només és vàlida una per bitllet, tot i que una mateixa persona pot enviar fotos amb diverses butlletes si són diferents, augmentant les seues probabilitats de guanyar.

La Grossa de Cap d'Any del 2016 ha posat en venda bitllets per valor de 34 milions d'euros: 32 milions en paper i dos milions a través dels terminals dels punts de venda i internet.

Com ja va passar en l'edició anterior, enguany només es jugaran 80.000 números, és a dir que hi haurà més probabilitats que toque la grossa respecte la Grossa de Nadal, ha destacat la Generalitat.

Hi ha més de 2.000 punts de venda que comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya (com quioscos, llibreries, bars i estancs), i la Grossa també està disponible a les principals cadenes de supermercats de Catalunya -Bon Preu, Caprabo, Condis, Carrefour, el Corte Inglés, Sabeco, Supermercats Keisy o Ecoveritas-- i les gasolineres Repsol, entre d'altres.