La Generalitat renova les casetes dels pescadors de l'Ametlla de Mar

La reforma dels magatzems per als estris de pesca dóna major servei al sector calero

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i el patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull.
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i el patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull. | Cedida
Redacció
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:46h
Ports de la Generalitat ha reformat les casetes dels pescadors al port de l'Ametlla de Mar per donar millor servei als pescadors. L'adequació dels magatzems s'ha executat en un termini  de dos setmanes, i ha tingut un pressupost d'11.500 euros, segons ha informat l'Administració portuària en un comunicat.
 
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i el patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull, han visitat este dilluns les casetes de pescadors renovades recentment. Durant la visita, Gómez ha dit que "els pescadors són una prioritat i per això s'ha volgut que la primera inversió de la Cala es destinés a les casetes dels pescadors".
 
Les casetes dels pescadors són els locals adjacents a la llotja que té el sector pesquer per guardar les seues eines. Els treballs han consistit en l'adequació i impermeabilització de les cobertes de les casetes amb un material especial per millorar el seu aïllament. La coberta del pati s'ha construït de nou i l'acabat s'ha fet amb rajola catalana.
 
Les façanes dels magatzems s'han arranjat i pintat amb una pintura específica per combatre l'ambient marí. Les portes dels locals s'han canviat i pintat i l'esplanada de les casetes s'ha pavimentat. Amb la reforma feta per l'Administració portuària les casetes han quedat més ben integrades en el conjunt de la façana del municipi.