Manifestació «multitudinària» a Amposta el 6 de novembre per demanar la gratuïtat de l'AP-7

La mobilització donarà suport als alcaldes ebrencs que l'endemà es reuniran amb Foment i la Generalitat

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:16h
Foto d'arxiu de membres del moviment veïnal AP-7 Gratuïta Ja.
Foto d'arxiu de membres del moviment veïnal AP-7 Gratuïta Ja. | Sofia Cabanes
El moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7 ha convocat per al diumenge, 6 de novembre, una manifestació a Amposta. Segons ha explicat el portaveu del moviment, Llorenç Navarro, el tall de carretera serà sobre les 5 de la tarda a l'altura de Fatsini i del restaurant Baix Ebre, en concret al punt quilomètric 1.079 de l'N-340.

Navarro ha fet una crida a tots els ebrencs per aconseguir que la mobilització sigue "multitudinària", perquè l'objectiu que es busca és donar suport als alcaldes ebrencs que l'endemà, 7 de novembre, es reuniran amb responsables de Foment i de la Generalitat per debatre sobre les solucions a l'alta sinistralitat de l'N-340 a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona. 

El portaveu ha criticat que el plantejament de les bonificacions per desviar els camions a l'autopista és una "simple mesura per acontentar l'empresa concessionària de la infraestructura", i ha animat als alcaldes a rebutjar estes bonificacions, així com les rotondes que s'han construït a l'N-340.

Este dijous a la tarda el moviment ha arribat a les 123 mobilitzacions amb els talls que han fet simultàniament a les Cases d'Alcanar i l'Ametlla de Mar.