Unes 50.000 persones visiten la Fira de Móra la Nova

Entre l'oferta ha destacat la Fira del Vi, amb una vintena d'expositors

Espectacle eqüestre organitzat per l'associació local Equus Ebre.
Espectacle eqüestre organitzat per l'associació local Equus Ebre. | Cedida
Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:28h
La regidora de Fires de l'Ajuntament de Móra la Nova, Míriam Vinaixa, s'ha mostrat un any més satisfeta amb el desenvolupament de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial que va tancar portes ahir a la nit després de quatre dies de plena activitat. Vinaixa ha explicat que "han tingut uns dies molt bons en tots els sentits, el temps s'ha comportat, ha sigut un degoteig constant de visitants i els expositors han tornat a transmetre la seua satisfacció". El certamen s'ha mantingut un any més en una assistència estimada d'unes 50.000 persones.

Un any més també ha destacat entre l'oferta donada, la Fira del Vi, que "ha estat l'aparador, amb una vintena d'expositors, dels millors vins de la zona", ha explicat el consistori moranovenc en una nota de premsa. La Fira del Vi ha aprofitat el marc de les fires per lliurar els premis de l'edició d'enguany del seu concurs anual. En esta edició, els vins de la Denominació d'Origen Terra Alta van ser els més guardonats, amb sis primers premis. 

També ha tingut una resposta massiva el concert d'Oques Grasses, dissabte a la nit, així com el mateix acte inaugural dijous, que va anar a càrrec de l'escriptor riberenc, Andreu Carranza, que "va fer un entretingut pregó parlant dels seus records, anècdotes i vivències entorn la fira moranovenca", ha explicat Vinaixa.

L'edició d'enguany ha servit també per homenatjar un dels expositors que fa més de 30 anys que participa en el certamen, Comercial Llauradó, una empresa local de materials i sanitaris per a la construcció, i per gaudir un any més dels espectacles eqüestres organitzats per l'associació local Equus Ebre.

La 185 edició de la Fira de Móra la Nova ha reunit, des del passat dijous i fins este diumenge, més d'un centenar d'estands vinguts d'arreu de les Terres de l'Ebre i de comarques veïnes com el Priorat i el Baix Camp. S'hi han trobat productes tan variats com ara automoció, maquinària agrícola, mobiliari, alimentació artesanal, el pavelló ramader amb tot tipus d'animals i els espectacles amb cavalls, així com les atraccions firals.
 

Inauguració de la 185a edició de la Fira de Móra la Nova. Foto: Cedida

 

Participants a les jornades ramaderes. Foto: Cedida