El govern de Deltebre vol dur a terme 100 accions al municipi abans del proper febrer

Entre estos projectes destaca l'asfaltat i arranjament de carrers i l'impuls d'equipaments municipals

Reunió de l'equip de Govern de Deltebre.
Reunió de l'equip de Govern de Deltebre. | Cedida
Redacció
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:31h
En el marc de la reunió de coordinació que el govern de l’Ajuntament de Deltebre realitza cada setmana, l’equip de govern ha establert les 100 actuacions que s’han de realitzar fins a finals del mes de gener del 2017 per tal, d’entre d’altres, adequar la imatge del municipi i assentar les bases estratègiques del futur Deltebre.

En este sentit, entre les accions destaquen l’asfaltat i arranjament de carrers, la reparació de senyals i enllumenat, neteja de desaigües, adequació de camins rurals, etc.  L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “des del govern se segueix treballant amb l’objectiu manifest de complir amb els diferents compromisos electorals assumits sabent que tenim molta feina per endavant i tenint en compte les característiques i mancances de Deltebre”.

Entre les altres accions, també cal destacar l’impuls al manteniment d’equipaments municipals i instal·lacions esportives, així com l’acabament de les obres de l’escola de música i la biblioteca municipal, i l’inici de les obres de la nova seu de serveis socials. En esta línia, l’alcalde ha explicat que “la majoria de les accions s’emmarquen en la voluntat de millorar la imatge del municipi però també n’hi ha moltes d’altres en visió estratègica de futur”.

D’esta manera, les accions també es complementaran amb tasques de gestió interna que tenen repercussió directa per als veïnes i veïnes com són el cas de modificacions de bases o actualització de certes ordenances.