Parlón referma, en una visita a Amposta, que si cal el PSC trencarà la disciplina de vot

La candidata a les primàries del PSC, Núria Parlón, saludant militants i simpatitzants del partit amb els quals s'ha reunit a Amposta.
La candidata a les primàries del PSC, Núria Parlón, saludant militants i simpatitzants del partit amb els quals s'ha reunit a Amposta. | ACN
ACN
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:47h
La candidata a primera secretària del PSC, Núria Parlón, ha refermat avui, en una visita a Amposta, la seua posició de mantenir el 'no' a Rajoy, posició aprovada pel comitè federal del PSOE. Parlón ha assegurat que davant la possibilitat que la gestora del PSOE decidisca canviar este posicionament de manera unilateral, el PSC consultarà a les seues bases i votarà d'acord amb l'opinió majoritària dels militants.

"Si els militants mantenen el no a un govern del PP, com creiem, els vots dels diputats del PSC seran portadors d'aquest no, i si això suposa trencar la disciplina de vot, ho farem", ha advertit. La candidata a les primàries del PSC espera que el PSOE mantingue la posició aprovada pel comitè federal i no opte per una "abstenció passiva". "Si ho fan, nosaltres sí consultarem a la militància, que estem segurs que no vol un govern del PP", ha reiterat.

Parlón ha fet estes declaracions des d'Amposta on ha mantingut un dinar amb militants del PSC, i s'ha referit a les declaracions fetes avui pel portaveu de la gestora del PSOE, Mario Jiménez, on assegurava que no admetrien el trencament de la disciplina de vot.