En estat greu un ciclista atropellat per un cotxe, que s'ha fugat, a la C-12

El fets s'han produït al quilòmetre 12, entre Amposta i Tortosa | El conductor ha donat positiu en alcoholèmia i drogues

L'accident s'ha produït al quilòmetre 12 de la C-12.
L'accident s'ha produït al quilòmetre 12 de la C-12. | Google Street View
Sofia Cabanes
30 de setembre del 2016
Actualitzat el 02 d'octubre a les 10:37h
Un ciclista ha resultat ferit greu i es troba ingressat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa després d’haver estat atropellat pel conductor d’un turisme que s’ha fugat, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit.

El fets s’han produït aproximadament a les 8.15 del matí a la carretera C-12 entre Amposta i Tortosa, concretament al quilòmetre 12. Després de provocar l’accident, el conductor del turisme, -un Seat Leon de color blau, segons alguns testimonis – s’ha donat a la fuga.

Immediatament, els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu de recerca que ha acabat amb la localització del conductor. Es tracta d’un veí de Roquetes de 27 anys i de nacionalitat marroquina.  Un cop fetes les proves pertinents, el conductor ha donat positiu per alcoholèmia(0,71 mg/l) i drogues. L’home ha quedat detingut per un delicte de lesions per imprudència greu, omissió de socors i conducció temerària, segons informen els Mossos d’Esquadra. 
 
Estat en què ha quedat la bici després de l'atropellament. Foto: Mossos d'Esquadra
 
Estat en què ha quedat el cotxe després d'atropellar al ciclista, tal i com han indicat els testimonis de l'accident, es tracta d'un Seat Leon de color blau. Foto: Mossos d'Esquadra