Intimité guanya el concurs d’aparadors inspirats en la Mare de Déu de la Cinta

El segon premi ha estat per a la Perfumeria Dàlia, a l’avinguda de la Generalitat, i el tercer, per a Sorolla Bacallaners, al mercat central

1200_1473362626premi-portada
1200_1473362626premi-portada
Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:43h

Imatge de l'aparador guanyador del concurs. Foto: Cedida

Un bon nombre de comerços ha participat en el concurs d’aparadors organitzat per la Reial Arxiconfraria de la Cinta amb la col·laboració de l’Agrupació Comercial Comerç Zona Centre de Tortosa. Es tractava d’animar els comerciants a guarnir els establiments durant els dies de festa major amb la imatge de la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de la Cinta, com a principal element decoratiu o d’inspiració. El jurat qualificador, format per membres de l’Arxiconfraria i de l’Agrupació Comercial, han decidit atorgar tres premis: el primer, a Intimité, botiga situada al carrer de Cervantes; el segon, a Perfumeria Dàlia, a l’avinguda de la Generalitat, i el tercer, a Sorolla Bacallaners, al mercat central.

Lorenzo Pérez, primer majordom de la Reial Arxiconfraria, ha volgut felicitar els guanyadors, però, sobretot, i, en especial, a tots els que s’han sumat a la iniciativa “perquè segur que aniran augmentant en nombre en els pròxims anys i convertirem, en un futur, el concurs d’aparadors en una activitat tradicional de les festes de la Cinta”. “Hem dit més d’una vegada que volem treballar intensament per continuar incrementant la nostra presència social i participativa, i esta és una bona manera de fer-ho al costat del teixit comercial”, ha dit el primer majordom.

Els premis seran lliurats el pròxim dia 21 de setembre a les 18.30 h a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.