Arriben les festes majors de Benifallet carregades de música i tradició

El festival Ebre Terra de Vent farà parada el dissabte 10

Les jotes tenen un lloc protagonista en els actes musicals de les Festes Majors de Benifallet
Les jotes tenen un lloc protagonista en els actes musicals de les Festes Majors de Benifallet | Arxiu
Redacció
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:59h
Han marxat els turistes, la gent torna als seus llocs de feina... però mentre hi hagen festes majors, no s'ha acabat l'estiu! I a Benifallet comencen este dimecres 7 de setembre fins l'11, diada nacional de Catalunya. Unes festes plenes d'actes per totes les edats amb molta música: orquestres, jotes, dj's, xarangues i, com a plat fort, el dia 10 tindrà lloc una de les actuacions del festival Ebre Terra de Vent.

Seran cinc dies intensos de festa. Als actes més tradicionals, com la proclamació de les pubilles i hereus, el pregó, àpats populars o l'homenatge a la gent gran, es sumen multitud d'actes festius i musicals. Per exemple, s'han organitzat tres vermuts musicals (de dijous, divendres i diumenge a les 12.30h) per començar amb marxa el dia. El divendres 9 tindrà lloc el II Circuit de Jotes que recorreran els carrers del poble acompanyats per la xaranga Suc d'Anguila. Com dèiem, el dissabte 10 a les 12h, arriba una de les actuacions del XIV Festival internacional Ebre Terra de Vent, amb el concert/espectacle de l'orquestra de la Ginesta. I com a final de festa, el diumenge 11 podreu gaudir d'una fideuà popular i d'una ballada de sardanes i jotes en honor a la Diada.

Us animem a participar, també, en el concurs d'instragram del festival Ebre Terra de Vent, amb el que podeu guanyar un sopar per a dues persones.

Per consular tots els actes de les festes de Benifallet, consulteu el seu programa. Redactat, per cert, amb molt sentit de l'humor.