Dos morts i diversos ferits en un accident a l'AP-7 a l’Aldea

Entre els ferits hi ha un menor en estat crític i un altre en estat greu

Redacció
21 d'agost del 2016
Actualitzat el 22 d'agost a la 13:07h
Així ha quedat el cotxe que ha bolcat en l'accident.
Així ha quedat el cotxe que ha bolcat en l'accident. | Dani Sainz
Dues persones han mort en un accident de trànsit este diumenge a l’autopista AP-7 al seu pas per l’Aldea, al Baix Ebre. Segons informa el Servei Català de Trànsit, en l’accident hi ha hagut també diversos ferits. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.14 hores al quilòmetre 321 en sentit Barcelona i la circulació de la carretera ha quedat totalment tallada en sentit nord en este punt s’han arribat a registrar cues quilomètriques de retencions.

En l’accident s’han vist implicats dos turismes (un de matricula francesa i un alemany), un dels quals ha bolcat. Arran del sinistre dos dels ocupants d'un mateix vehicle han mort. Segons el Servei Català de Trànsit es tracta de dos persones adultes de nacionalitat estrangera, de les quals no n’ha especificat més detalls.

Pel que fa als ferits, hi ha un menor d’11 anys en estat crític que ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona i un altre xiquet de 13 anys ha resultat greu i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. D’altra banda, cinc persones més han estat dures a l'Hospital Verge de la Cinta en estat menys greu i un nen n'ha sortit il·lès.

S'han activat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 4 dotacions dels Bombers, un helicòpter medicalitzat i 5 ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Cap a les 2 de la tarda l’AP-7 en sentit nord ha quedat totalment oberta, malgrat que s’han acumulat més de 7 km de retencions. 

 

L'accident ha provocat cues quilomètriques a l'autopista. Foto: Àngel Porres