Íñigo Errejón és vist gaudint de les Festes Alternatives d'Amposta

El secretari d'Acció Política i Campanyes de Podemos visita la capital del Montsià habitualment degut a la seua relació sentimental amb una periodista ampostina

El número dos de Podemos amb una samarreta de 'Surt al castell', les festes alternatives d'Amposta
El número dos de Podemos amb una samarreta de 'Surt al castell', les festes alternatives d'Amposta | Facebook
Redacció
18 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:21h
Amposta va viure este dimecres una de les seues nits més especials amb el concert de bandes que es va celebrar a la Plaça de Vila. Cap ampostí es va voler perdre la cita i entre les convidades de luxe, hi havia la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Però ahir un altre polític de primera línia va ser vist pels carrers d'Amposta, gaudint de les Festes Majors. Va ser Íñigo Errejón, el número dos de Podemos i diputat al Congrés dels Diputats. En una foto que circula per les xarxes socials, se'l veu amb la samarreta de 'Surt al Castell', les Festes alternatives que s'organitzen al castell d'Amposta.

Es conegut entre el poble que Errejón manté una relació sentimental amb una periodista ampostina que viu i treballa a Madrid. Per este motiu, Errejón coneix bé Amposta i les Terres de l'Ebre i ja se l'ha vist en més d'una ocasió sense que haja vingut per motius polítics. Quan ho ha fet per donar mítings, el madrileny ha estat sensible amb la lluita contra el Pla de Conca i, a més, ha demostrat que domina el català.



Este dijous, justament, els diputats del Congrés han tornat a l'activitat parlamentaria buscant desencallar la sessió d'investidura. Després d'un llarg silenci, el company de partit i amic d'Errejón, Pablo Iglesias, ha proposat formalment a Pedro Sánchez la formació d'un govern d'esquerres si Rajoy fracassa en la seua investidura. Des de les xarxes socials, Errejón ja tornava de ple a la seua faceta de polític amb tics de professor d'universitat que el caracteritza.