L'Ajuntament de Roquetes també demana l'alliberament de l'AP-7

El ple aprova una moció d'ERC, CiU i EiPR-R (Entesa i Progrés per Roquetes)

Ple ordinari de Roquetes del mes de juliol.
Ple ordinari de Roquetes del mes de juliol. | Cedida
Redacció
17 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:25h
Com ja han fet altres poblacions del territori, entre elles Amposta, el ple de Roquetes ha aprovat en el darrer plenari demanar l'alliberament immediat de l'AP-7 entre Peníscola i l'Hospitalet de l'Infant. 

La moció, presentada al plenari del mes de juliol pels grups municipals d'ERC i CiU a l'equip de govern conjuntament amb EiPR-R (Entesa i Progrés per Roquetes), ha estat aprovada per unanimitat. El text demana la gratuïtat del tram de l'AP-7 que comprèn la Diòcesi de Tortosa, entre l'Hospitalet de l'Infant i Peníscola, on encara no s'ha fet el desdoblament de la N-340.
 
Sisco Ollé, regidor d'ERC i portaveu de l'equip de govern, esmentava amb indignació els problemes que presenta la gestió de les carreteres i la xarxa ferroviària a les Terres de l'Ebre. Durant el ple es va denunciar que el tram de l'AP-7 de la Diòcesi de Tortosa siga el més car en l'àmbit de tot l'Estat, les dificultats que es pateixen a la N-340 a l'hora d'avançar, -ja que hi ha doble línia contínua- i que l'AP7, entre l'Hospitalet de l'Infant i Peníscola, no tinga tres carrils com la resta d'autopista. Per últim es va posar en evidència l'estat lamentable de la xarxa ferroviària a les Terres de l'Ebre.

Ollé va qualificar de desastrós i vergonyós l'estat de les vies de comunicació de les Terres de l'Ebre, ja que esta pèssima gestió no depèn ni dels ajuntaments ni de la Generalitat, sinó de l'Estat.