La Ràpita combinarà els 'food trucks' amb un mercadet de moda i cuina local

La Marina Sant Carles organitza entre el 19 i 21 d'agost el primer Food and Fashion Festival

Imatge de la presentació del festival a la Marina Sant Carles, amb la regidora de Turisme Rosa Anglès i l'alcalde Josep Caparrós
Imatge de la presentació del festival a la Marina Sant Carles, amb la regidora de Turisme Rosa Anglès i l'alcalde Josep Caparrós | Cedida
Redacció
09 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:23h
La Ràpita també rebrà la visita de les 'Food Trucks', les famoses camionetes de venta de menjar. Del 19 al 21 d'agost s'organitza la primera edició del Food and Fashion Festival a la Marina Sant Carles, que combinarà la gastronomia i la moda. Aprofitant l'últim tram de les rebaixes d'estiu, es reunirà una selecció de firmes del comerç local i una petita mostra de dissenyadors i artistes provinents d'altres llocs del país. Per completar l'oferta comercial, s'inclourà també espais destinats a la cura del cos i la bellesa. A més a més, a banda dels vint 'food trucks' que s'hi podran trobar, el festival comptarà amb la cuina local de diversos establiments de l'Associació de Bars de la Ràpita.

Els organitzadors del Food and Fashion Festival de la Ràpita destaquen el potencial dinamitzador d'esta proposta, que tindrà lloc al cap de setmana de més afluència turística a la població. "La idea d’aquest festival és dinamitzar un espai espectacular com és l’esplanada de Sant Carles Marina, i posar al municipi en el centre de l’activitat estival de les Terres de l’Ebre", explica un dels organitzadors, Antoni Subirana. L'altra cara visible del festival, Anna Garcia de Mateo, subratlla que el festival també "ajudarà als artistes, comerciants i petites empreses a apropar-se al públic en un context molt és directe i personal".

Per animar l'ambient s'ha programat un seguit d'actuacions musicals i de trucs de màgia al llarg dels tres dies de festival. El divendres 19 actuaran la batukada de la Ràpita i el grup de Soul, Funck i Rock Sardina Golden Rules. El dissabte serà el torn del mag Pippo i el DJ Hel i, finalment diumenge s'oferiran tallers infantils, i per als més grans el concert del grup Las Pepa’s.

El festival està organitzat per Sant Carles Marina de la mà de l'empresa especialitzada Sailing Meeting i compta amb el suport de la Unió de Comerç Rapitenc i la regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament rapitenc. L'alcalde de la població, Josep Caparrós, ha valorat molt positivament la iniciativa de Sant Carles Marina. Un acte "de primer nivell, que permet dinamitzar l’economia del nostre poble, per les característiques pròpies de l’esdeveniment i també pel fet d’obrir les portes a diversos col·lectius empresarials del municipi, com és la Unió de Comerç Rapitenc, l’Associació L’Abarra", ha dit l'alcalde. Segons Caparrós, "esta combinació permet crear propostes que generen impactes econòmics importants per a La Ràpita en un moment de màxima afluència de gent".