Intenten forçar la caixa forta del Mercadona de la Ràpita amb una radial

Detingut un jove de 24 anys com a autor dels fets i se sospita que n’hi hauria un altre implicat

Imatge exterior del Mercadona de la Ràpita.
Imatge exterior del Mercadona de la Ràpita. | Google Street View
Sofia Cabanes
08 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:02h
L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra a les Terres de l’Ebre treballa en esbrinar les circumstàncies d’un robatori fallit al Mercadona de Sant Carles de la Ràpita, pel qual s’ha detingut un jove de nacionalitat romanesa de 24 anys.  

Els fets van succeir este diumenge a primera hora de la tarda, quan aprofitant que el supermercat es trobava tancat i, a més, es troba en un lloc apartat del nucli urbà, a l'Avinguda Catalunya número 76, i poc transitat, el jove, presumiblement acompanyat d’algú més, va accedir al supermercat amb la intenció, segon relaten fonts policials, d’obrir la caixa forta amb una radial.

Els seus plans, però, es van truncar quan va saltar l’alarma. Els Mossos d’Esquadra van rebre immediatament l’avís (a les 14.40 hores) i va avisar a la Policia Local del municipi que va acudir al lloc amb l’encarregat del Mercadona. Els agents van pentinar tot el supermercat fins que van trobar un jove amagat als lavabos que va ser detingut. Segons fonts policials, hi podria haver implicat un altre home, que va poder escapar de la policia i que està sent buscat.

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a l’aguaita.cat, els lladres no van aconseguir forçar la caixa forta i, per tant, no es van fer amb el botí.

El jove de 24 anys detingut passarà a dispocisió judicial demà dimarts.