La segona edició del festival Pingüí de Flix tindrà lloc el 6 d’agost

Un total de 7 bandes i 5 Dj’s oferiran més 14 hores de música ininterrompuda

Redacció
02 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:17h
Els assistents tindran accés a les piscines i com a novetat d’enguany hi haurà una zona de foodtrucks.
Els assistents tindran accés a les piscines i com a novetat d’enguany hi haurà una zona de foodtrucks. | Cedida
Los Bengala, Biscuit, Da Souza, VLIVM, Yumi Yumi Hip Hop, Twin Drama i Vàlius, conformen el cartell de la segona edició del Festival Pingüí 2016, que tindrà lloc al municipi de Flix.

L’esdeveniment comptarà amb dos espais. El primer, la zona de pícnic de les piscines municipals de Flix, on es celebrarà un concert-vermut a partir del migdia fins al vespre. Els assistents tindran accés a les piscines i com a novetat d’enguany hi haurà una zona de foodtrucks. El segon, el plat fort del festival, es trasllada a la pista poliesportiva del mateix complex, on s’oferiran quatre concerts i actuacions de Dj’s fins la matinada. Un total de 7 bandes i 5 Dj’s oferiran més 14 hores de música ininterrompuda.

El Festival Pingüí es consolida com una de les propostes culturals de referència de les Terres de l’Ebre. La iniciativa vol apropar a la comarca les bandes destacades de la música alternativa actual apostant per un model de festival autogestionat i promovent la creació d’un teixit associatiu i cultural entre les comarques de Lleida, Tortosa i Tarragona.

El preu de les entrades oscil·len des dels 10€ anticipada fins als 13€ a taquilla. A més, com a novetat d’esta edició, l’entrada inclou dret a acampada a una zona habilitada dins del mateix recinte del festival i accés a les piscines municipals durant tot el cap de setmana.