Rull anuncia una reunió dimecres per abordar la problemàtica de l’N-340

Després que els alcaldes tallessen el trànsit a Roda de Berà divendres i que ahir dissabte el moviment veïnal per la gratuïtat de l'autopista dugués a terme el seixantè tall de circulació la nacional

Els alcaldes agafats a una cadena davant l'arc de Berà, divendres
Els alcaldes agafats a una cadena davant l'arc de Berà, divendres | ACN
ACN / Redacció
31 de juliol del 2016
Actualitzat el 02 d'agost a les 8:40h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat via Twitter una reunió dimecres vinent per abordar la problemàtica de l’N-340. “Dimecres vinent tenim una reunió amb món local per abordar la problemàtica de l'N-340. Esta setmana ja ens hem trobat amb transportistes”, va tuitejar ahir dissabte Rull al seu compte. Divendres va tindre lloc una nova manifestació a Roda de Berà –en plena operació sortida de les vacances d’agost-, convocada pels alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l’Ebre, per insistir a reclamar una solució a l’elevada sinistralitat de l’N-340. Com a símbol de la mobilització, els batlles es van agafar a una cadena de banda a banda de la via i van reclamar la gratuïtat de l’AP-7 com a mesura immediata.

Amb tot, consideren que la solució a la llarga és la prolongació de l’autovia A-7. La protesta va rebre, un cop més, el suport de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), que va organitzar dos caravanes de camions en marxa lenta per l’autopista AP-7 mentre l’N-340 estava tallada a Roda de Berà. A la concentració hi van participar unes 200 persones.

Paral·lelament, el moviment veïnal, que reclama la gratuïtat dels peatges de l'autopista com a solució més efectiva i plausible per tallar de cop els problemes que arrossega la nacional, continua incansable la seua insistent mobilització. Ahir dissabte va protagonitzar el seixantè tall de trànsit a l'N-340, a les 7 de la tarda, a l'alçada d'Amposta.