Una atleta que participa als Jocs Olímpics de Rio es prepara a Deltebre

L'atleta de 20 km marxa Julia Takacs ha triat Deltebre perquè les condicions climatològiques són similars a les de Rio de Janeiro

Julia Takacs, tercera per la dreta, durant la recepció amb alguns regidors de l'Ajuntament de Deltebre
Julia Takacs, tercera per la dreta, durant la recepció amb alguns regidors de l'Ajuntament de Deltebre | Cedida
Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat el 02 d'agost a les 8:55h
L’Ajuntament de Deltebre ha oferit una recepció oficial a l’atleta de la selecció espanyola, Julia Takacs, que prepara al municipi la seua participació als Jocs Olímpics de Rio en la modalitat de 20 km marxa. Takacs ha escollit Deltebre perquè la climatologia és molt semblant a la que es trobarà a la ciutat brasilera ja que hi ha la mateixa humitat. En este sentit, durant estos dies, s’entrena sota l’atenta mirada de l'entrenadora, Montse Pastor, i també amb l’ajuda del tècnic deltebrenc, Rafa Flores, que s’ha encarregat d’organitzar la concentració i que, amb la seua àmplia experiència professional, per primera vegada ajuda a preparar una competició d’este nivell.

Durant esta setmana l’esportista de 27 anys, nascuda a Hongria però que des dels 14 viu a Espanya, s’entrena al passeig del Riu de Deltebre i ho combina amb sessions al gimnàs i amb curses a la pista d’atletisme d’Amposta. Després de l'estada a Deltebre, Julia Takacs, marxarà cap a Brasil. El 19 d’agost debutarà als JJOO amb l’objectiu de quedar entre les vuit primeres classificades.

A la recepció han participat el tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch; la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez; la regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble, Rober Bertomeu. Tot quatre han coincidit a “desitjar molta sort a l’atleta en el repte que afrontarà breument als Jocs Olímpics”.