Relleu al capdavant d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre

Josep Moragrega presenta la seua dimissió al càrrec

Redacció
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:47h
 Foto d'arxiu de la presentació a Tortosa de la 65a Nit de Santa Llúcia.
Foto d'arxiu de la presentació a Tortosa de la 65a Nit de Santa Llúcia. | Cedida
El passat dijous, en el transcurs d’una reunió de la Junta Rectora Territorial d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, el seu president Josep F. Moragrega va formalitzar la seua dimissió al càrrec.

Es tracta, segons ha informat Òmnium en una nota de premsa, d’una decisió presa fa temps que ja havia avançat a la Junta Directiva nacional i a la Junta Rectora Territorial a finals de març. El fins ara president ha justificat la seua renúncia per motius professionals, però sobre tot degut a canvis en l’orientació de l’entitat.

Mentre no es celebre la nova reunió de l’Assemblea General de Socis, prevista per a principis de tardor, ocuparà la presidència en funcions Dolors Róo, que fins ara havia estat vicepresidenta de l’entitat a l’Ebre.
 
En una carta enviada als socis de l'entitat, Moragrega expressa el desig que la nova etapa es beneficie d’un lideratge renovat, motiu pel qual ha decidit deixar pas a una presidència que arrenque amb força els projectes que l’entitat prepara en esta nova fase del Procés. Alhora ha agraït el relleu rebut en el seu moment del tàndem format per Dolors Queralt i Emigdi Subirats i el treball de tota l’actual Junta Rectora Territorial, en particular d’aquells que han format part del Comitè Executiu.

Durant aquests dos darrers anys s’ha consolidat i fins i tot ampliat amb nous programes la projecció de l’entitat al territori. El moment culminant d'este període ha estat la Nit de Santa Llúcia celebrada a Tortosa el desembre passat. Durant este període també s'ha gairebé doblat el nombre de socis.