L'Eclipsi de Garnatxa Blanca aplega a Arnes 23 cellers i 11 restaurants de la Terra Alta

Presentat el cartell anunciador de la 29a Festa del Vi de Gandesa, que tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre

L'Eclipsi de Garnatxa Blanca va ser inaugurat per Joan Aregio, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat.
L'Eclipsi de Garnatxa Blanca va ser inaugurat per Joan Aregio, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat. | Cedida
Redacció
03 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:58h
La plaça d'Arnes va acollir anit la tercera edició de l'Eclipsi de Garnatxa Blanca, un esdeveniment organitzat per la Fira del Vi de Gandesa i l'Ajuntament d'Arnes per promocionar la varietat insígnia dels vins de la denominació d'origen terraltina. Hi van participar 23 cellers elaboradors de vins de garnatxa blanca i 11 restaurants i forns de la comarca que van elaborar les punxadetes (tastets) i les postres que van acompanyar la degustació del vi.

Com és tradicional, l'acte ha servit per presentar el cartell anunciador de la 29a Festa del Vi de Gandesa, que tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre a la capital comarcal. En el marc d'esta festa tindrà lloc una nova edició de la Nit de les Garnatxes Blanques, un veritable esdeveniment enològic i gastronòmic que aplega centenars d'amants del bon vi i de la bona taula al celler modernista de Gandesa.

L'Eclipsi de Garnatxa Blanca va ser inaugurat per Joan Aregio, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat. Aregio va anunciar que el Celler Cooperatiu del Pinell de Brai acollirà el dia 26 d'este mes la II Nit de l'Enoturisme de Catalunya, en un any tan significatiu com el 2016, en què Catalunya ha sigut nomenada Regí Europea de la Gastronomia.
 
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Arnes i delegat del Goivern, Xavier Pallarès; de l'alcalde de Gandesa i president comarcal, Carles Luz; i dels representants del Comitè Organitzador de la festa del Vi de Gandesa.