L'Ajuntament de Móra la Nova crea un Carnet Jove d'àmbit municipal

Imatge del nou Carnet Jove de Móra la Nova.
Imatge del nou Carnet Jove de Móra la Nova. | Cedida
Redacció
28 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:38h
Móra la Nova ja ha fet un primer pas per a tenir un Carnet Jove d'àmbit local: el seu disseny. El jove moranovenc Xavier Carmona ha guanyat el concurs organitzat per la regidoria de Joventut per a dotar el carnet, tant en la versió del Carnet Jove MLN com en la del Carnet +Jove MLN, d'un disseny atractiu. El jurat, format per la tècnica de Joventut de l'Ajuntament, la directora de l'Escola d'Art, un representant de l'Associació de Joves Los Descarrilats i la regidora de Joventut, ha hagut d'escollir entre tres treballs de molt alt nivell artístic. El guanyador s'ha emportat de premi 100 euros en vals de compra de comerços del poble adherits al carnet jove. El premi es lliurarà en el marc de la Festa Major d'estiu.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Móra la Nova treballa des de fa mesos en la idea de crear el Carnet Jove MLN, adreçat a tots els joves del municipi dels 14 al 29 anys. El carnet tindrà una versió +, el Carnet +Jove MLN, amb què s'aconseguiran més avantatges i al qual podran optar els joves que formen part d'alguna entitat o associació del poble.

La regidora de l'àrea, Míriam Vinaixa, ha explicat que "qui posseisca este carnet gaudirà d'un seguit de propostes, descomptes i avantatges en tots els comerços i serveis adherits. L'objectiu és triple, promocionar els comerços del nostre poble, perquè la gent jove els conega i no marxe fora per a buscar una oferta que ja tenim aquí, millorar la qualitat de vida dels joves que normalment van justos de pressupost i incentivar la seua participació en la vida social i cultural del poble". A hores d'ara l'Ajuntament treballa en el llistat de comerços i serveis locals que s'hi volen sumar a este projecte. Els participants en esta iniciativa oferiran als joves descomptes a partir d'un 10% en serveis i comerços, com ara a la piscina municipal d'estiu o en la matrícula de l'Escola d'arts; entrades reduïdes, com ara al museu del ferrocarril o una quantitat fixa de rebaixa en el preu de compra d'un vehicle, entre moltes altres possibilitats.