​El turisme rus seguirà disminuïnt a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

Aquest estiu el turisme català i espanyol continuarà amb la tendència positiva de l'any 2015 i el britànic liderarà el turisme estranger a la demarcació

La Costa Daurada espera una tendència positiva del turisme domèstic
La Costa Daurada espera una tendència positiva del turisme domèstic | Cedida
Redacció
18 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:15h
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona preveu que la temporada turística d’enguany serà positiva, tant a la Costa Daurada com a les Terres de l'Ebre. Esta bona dinàmica ha de seguir amb la tendència creixent que ja va experimentar el sector l'any anterior.

Esta és la previsió que fa l’ens després de consultar l'anàlisi de les dades del Instituto de Estudios Turísticos, organisme que depèn del Ministerio del Interior, corresponents al primer trimestre de l'any.

Des de la Diputació apunten que es preveu un bon comportament dels principals mercats emissors, liderats pel mercat domèstic, el català i l'espanyol, i seguits pel britànic. Per altra banda, el turisme rus disminuirà atès que este mercat presenta algunes dificultats.

Amb tot, es preveu que la despesa dels turistes a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre augmente i se situe en un nivell de creixement superior al 3%.