Gairebé 600 alumnes ebrencs comencen avui les proves de selectivitat

Les proves es diran a terme fins dijous | Les seus dels exàmens a les Terres de l’Ebre es troben a Tortosa: campus Terres de l’Ebre, IES Joaquim Bau i IES de l’Ebre.

En total, a la demarcació de Tarragona faran la selectivitat 2.942 alumnes, 91 més que l’any passat.
En total, a la demarcació de Tarragona faran la selectivitat 2.942 alumnes, 91 més que l’any passat. | Adrià Costa
Sofia Cabanes
14 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:29h
Vora 600 alumnes de les Terres de l’Ebre han començat este dimarts les Proves d’Accès a la Universitat (PAU). En total, a la demarcació de Tarragona faran la selectivitat 2.942 alumnes, 91 més que l’any passat. Avui a les 8.30 del matí els alumnes s’han hagut de presentar a les 8,30 hores al tribunal assignat i a les 9 hores han començat les proves, que es fan de matí i tarda, fins les 17.00 hores. Dimecres i dijous les proves comencen a les 8.30 hores i acaben a les 16.30 hores. Les seus dels exàmens a les Terres de l’Ebre es troben a Tortosa: campus Terres de l’Ebre, IES Joaquim Bau i IES de l’Ebre. El procediment i els horaris són similars a les proves de juny passat.

Avui dimarts els alumnes s’examinen de; Llengua castellana i literatura; Llengua catalana i literatura ; Anàlisi musical, Economia de l’empresa o Química i  Dibuix tècnic o Literatura castellana. Dimecres serà el torn de Història o Història de la Filosofia; Llengua estrangera; Ciències de la terra i el medi ambient, Disseny o Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials; Electrotècnia  o  Història de l’art i Dijous es faran les proves de Física o Geografia;  Dibuix artístic, Llatí o Matemàtiques; Biologia, Cultura audiovisual o Grec i, per últim, Literatura catalana o Tecnologia industrial. Cada examen té una durada d’una hora i mitja.

Es presenten els estudiants que han aprovat el Batxillerat, aquells que havent fet les PAU en anteriors ocasions i no les han superades i aquells que havent-les aprovat aspiren a millorar la seua nota d’accés.

En el conjunt de Catalunya un total de 32.224 estudiants començaran aquest dimarts les proves d'accés a la universitat (PAU).