L'Ametlla de Mar aspira al Record Guiness de més gent fent 'snorkel'

El centre de busseig Plàncton Diving vol ajuntar 350 persones fent submarinisme de superfície a la platja de Sant Jordi i així fer entrar al municipi al Llibre Guinness dels Rècords

L'empresa de serveis i divulgació marina Plàncton organitza regularment activitats d'snorkel a l'Ametlla de Mar
L'empresa de serveis i divulgació marina Plàncton organitza regularment activitats d'snorkel a l'Ametlla de Mar | Facebook Plàncton
Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:26h
L’empresa Plàncton de l’Ametlla de Mar vol aconseguir el Record Guinness: aglutinar el màxim número de participants que practiquen snorkel (immersió lleugera amb ulleres i tub) alhora i a la mateixa cala, a la Platja de Sant Jordi del municipi de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu és aconseguir més de 250 persones juntes practicant snorkel el pròxim diumenge 19 de juny entre les 10.30 h i les 13.30 h. Plàncton organitza esta activitat com a tret de sortida de la temporada d’activitats aquàtiques a un dels trams de costa més ben conservats de Catalunya, posant en valor el litoral. En este rècord tothom serà benvingut, des de petits a grans, i només hi ha el requisit de saber nedar i tenir ganes de passar-s’ho bé.

Per a facilitar l’acte, l’organització ha habilitat un formulari d’inscripció online perquè tothom puga apuntar-se i fer una previsió de si es podrà complir l’objectiu de 350 participants. Des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han donat suport a la iniciativa, així com la guingueta l’Espetó de la mateixa platja de Sant Jordi, el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar i l’empresa de material de busseig Cressi.

Durant el matí s’obriran les inscripcions per aquells que encara no ho hagin fet i es donarà un detall commemoratiu. De les 11.00 h a les 12.30 h es faran sessions de pràctica d’snorkel amb les guies de Plàncton per a aquelles persones que no hagin fet servir mai ulleres i tub i vulguen aprendre’n per a participar en el rècord. També en el mateix horari es farà un taller d’interpretació de restes marines per a totes les edats per a posar en valor les restes que trobem vora la mar i ens indiquen els valors naturals submarins de la zona. A ambdues seran gratuïtes i obertes a tothom.