Miquel Iceta es passeja per l'Ametlla de Mar per mobilitzar el vot socialista

El primer secretari del PSC visita les Terres de l'Ebre acompanyat pels candidats ebrencs i alguns càrrecs municipals

Miquel Iceta, acompanyat per Joan Sabaté i Tere Esmel, ha visitat l'Ametlla en el tercer dia de campanya
Miquel Iceta, acompanyat per Joan Sabaté i Tere Esmel, ha visitat l'Ametlla en el tercer dia de campanya | Cedida
Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:00h
El primer secretari del Partit dels Socialistes, Miquel Iceta, ha estat este matí a l'Ametlla de Mar fent campanya acompanyat pels candidats ebrencs del PSC, Joan Sabaté (Senat) i Tere Esmel (Congrés), i diferents càrrecs municipals com Joan Miró o Enric Roig. Enlloc del tradicional míting, els socialistes han optat per tocar carrer. Han passejat pel centre de l'Ametlla i també han visitat algunes institucions locals.

A primera hora, Iceta i els candidats del 26-J han pogut conversar amb els veïns caleros al mercadet setmanal i al mercat municipal. Més tard, la comitiva socialista s'ha dirigit a l'Ajuntament (on el PSC governa amb ERC), a l'institut de La Candelera i a la confraria de pescadors Sant Pere per conèixer les problemàtiques del sector. El president de la confraria, Miquel Brull, s'ha queixat de la pressió de les administracions sobre les captures i els caladors del mediterrani. Iceta s'ha comprès a fer tot el possible per atendre les reclamacions dels pescadors des del Parlament de Catalunya i el Congrés dels Diputats.


En declaracions als mitjans, el primer secretari del PSC s'ha referit positivament a la darrera enquesta publicada pel El Periódico que situa als socialistes com a tercera força, mantenint els 8 diputats del 20-D. En este sentit Iceta ha subratllat que estos resultats serien una aportació "significativa" de Catalunya per al "canvi" que el PSOE proposa per a l'estat espanyol. També ha recordat el gran nombre d'indecisos, més d'un 30% segons el darrer CIS, i ha apel·lat a la mobilització del votant socialista per tal de "substituir a Mariano Rajoy per Pedro Sánchez" a la Moncloa.