La Fira de Màlaga selecciona el cartell de l'ampostina Carme Pons

El treball de la dissenyadora del Montsià ha estat seleccionat entre 104 propostes

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:57h
La dissenyadora ampostina Carme Pons ha guanyat el concurs del cartell de la Fira de Màlaga
La dissenyadora ampostina Carme Pons ha guanyat el concurs del cartell de la Fira de Màlaga | diariosur
El cartell de la Fira de Màlaga, la principal festa de la ciutat andalusa, estarà firmat enguany per una ampostina. La dissenyadora gràfica Carme Pons Calvet ha guanyat el concurs entre altres 104 treballs. Des de l'Ajuntament de Màlaga, on ha tingut lloc la presentació, Pons ha dit inspirar-se en el caràcter obert i estival d'esta fira.

Durant la presentació Pons va explicar el procés creatiu de la seua proposta i els elements en què s'havia fixat. L'ampostina va voler destacar la "Màlaga popular", la que viu la festa, a través d'un element tan típic de les fires andaluses com els farolillos. El jurat del concurs ha decidit que el disseny de Pons era el millor "per la seua professionalitat, originalitat, grau d'innovació com a cartell i la imatge de Màlaga que pot projectar com a ciutat cosmopolita i contemporània". El premi, a més, està dotat de 3.500 euros.

Carme Pons acumula ja uns diferents premis en el currículum, entre els quals, un Laus del Disseny Gràfic pel  treball per la Nit dels Museus de 2014.