Música, cervesa i cuina sobre rodes a la primera Mostra Roquetes Jazz Beer & Food Trucks

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:02h
La regidoria de Festes i Turisme de l'Ajuntament de Roquetes ha organitzat la primera Mostra Roquetes Jazz Beer & Food Trucks, una combinació de música, cervesa i menjar ràpid que se celebrarà els tres últims dissabtes del mes de maig.

El regidor de Festes i Turisme, Joan Salvatella, ha explicat que "l'objectiu d'esta mostra és dinamitzar i promoure activitats lúdiques i festives que atraguen a tot tipus de públic, per això cada dissabte la mostra es farà en un emplaçament diferent de la ciutat". La proposta inclourà "actuacions musicals de jazz, de caràcter més comercial, amb entrada gratuïta i envoltades per diferents camionetes que oferiran servei de cuina sobre rodes".

Roquetes Jazz Beer & Food Trucks se celebrarà els tres darrers dissabtes del mes de maig a partir de les 9 del vespre i a les 10 de la nit començaran les actuacions musicals.

Els grups que actuaran són Four O'clock, el dia 14 a l'Hort de Cruells; MDQ Trio, el 21 al passeig Ramon Bosch, i Rosell i HM Acoustic Jazz, el dia 28 a la placeta del Pou.