Experts en negocis digitals i màrqueting online participen divendres en la jornada ‘Internet i Empresa’ a Tortosa

Esta proposta formativa va adreçada a empresaris i emprenedors

La jornada tindrà lloc este proper divendres a la Cambra de Comerç.
La jornada tindrà lloc este proper divendres a la Cambra de Comerç. | S.B.
Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:27h
El proper divendres 22 d’abril tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Tortosa la jornada ‘Internet i empresa’, que pretén donar claus sobre com vendre més a través d'internet. La jornada, organitzada per la Cambra i l'empresa empatica.net, va adreçada a empresaris i emprenedors de tots els àmbits i comptarà amb ponències de professionals del sector d’internet, els negocis digitals i el màrqueting online.

“Internet ha dixat de ser un canal aïllat per integrar-se totalment dintre les nostres vides. El nombre d'usuaris, dispositius connectats i xifres de negoci augmenta constantment a tot el planeta. Les empreses que volen ser competitives no poden deixar de banda esta realitat i assolir competències digitals ha esdevingut un factor clau per a la seva supervivencia”, exposa l’organització, que proposa esta jornada com una eina de formació de la mà d’experts en el sector.

Així, per parlar d’analítica web, es comptarà amb una ponencia d’Enric Quintero, fundador i CEO de www.Metriplica.com i un dels pioners de l'analítica web a Espanya. Amb una àmplia experiència de més de 15 anys, ha desenvolupat les seves habilitats en empreses com Ogilvy Interactive, eDreams, Multiplica i Vueling Airlines, convertint-se en un reconegut expert nacional en els productes de Google, com Google Analytics.

Lucas Aisa, per la seva banda, parlarà de xarxes socials. Ell és expert en màrqueting amb una dilatada carrera professional des de grans multinacionals a petites empreses, fet que li ha donat una visió professional per conèixer les necessitats estratègiques de les empreses.
Sobre emprenedoria i negocis digitals desenvoluparà la seua ponencia l’enginyer informàtic Joel Vicient, EO de Captio, emprenedor i expert en programari, SaaS i estratègia de negoci i planificació. 

Un altre dels ponents de la jornada serà Gorka Garmendia, que se centrarà en la captació de leads. Des de fa onze anys, Garmendia ha centrat la seua activitat en el món on line, on crea anuncis a Google, banners, emailings o formularis web, entre altres.

I finalment, també es parlarà de tendències i novetats d’enguany, amb Tirso Maldonado, Bachelor of Science amb doble especialitat en Finances i Màrqueting i Màster en MIS (Management Information Systems) per Bentley College (Boston) i postgrau en SAP: Del ERP a l'e-business per la Universitat La Salle (Barcelona).

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.