Obres d’urgència a l’estadi municipal de Roquetes per acabar la temporada en condicions

Les obres han tingut un cost de 10.000 euros

Les obres per condicionar l'estadi han costat 10.000 euros.
Les obres per condicionar l'estadi han costat 10.000 euros. | Cedida
Redacció
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:00h
Els serveis tècnics de l’Ajuntament i la brigada municipal de Roquetes han hagut de dur a terme una sèrie de treballs de forma urgent a l’estadi municipal per poder acabar la temporada en condicions, “perquè l’empresa privada encarregada d’efectuar els treballs de ressembrar la gespa natural del camp de futbol ha incomplert les condicions de les actuacions pactades”, segons exposa l’Ajuntament en una nota de premsa.

El mal estat del camp ha provocat que durant un mes i mig els diferents equips del CD Roquetenc haguessen de disputar els seus partits en camps d’altres equips. L’àrea d’Obres Públiques, Serveis i Béns ha intervingut amb coordinació amb l’Àrea d’Esports. A més de ressembrar la gespa del camp de futbol, també s’han realitzat diversos treballs de manteniment, s’han instal·lat noves baranes de protecció, s’han pintat les grades amb els colors de l’equipació del CD Roquetenc i s’ha comprat maquinària nova per al manteniment de l’estadi municipal.

Les obres s’han dut a terme en tres setmanes i han costat al voltant de 10.000 euros. Al final de la temporada futbolística l’Ajuntament de Roquetes estudiarà amb detall quines han de ser les millors actuacions a efectuar a l’estadi municipal per començar la nova temporada.