La residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa obtè el segell Marca Cuina Catalana

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, ha presidit l'acte de col·locació de la placa identificativa.
El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, ha presidit l'acte de col·locació de la placa identificativa. | Cedida
Redacció
01 de març del 2016
Actualitzat el 14 de març a les 19:10h

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, ha presidit este migdia l'acte de col·locació de la placa de la Marca Cuina Catalana a la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa. El menjador d'esta residència de la tercera edat del Bisbat forma part de la xarxa de Cuina Gestió, empresa de Reus que gestiona 118 menjadors i cuines de diversos col·lectius com residències de la tercera edat, escoles, empreses i clíniques privades d'arreu de Catalunya.
 
Cuina Gestió, i per tant els menjadors que gestiona, tenen el segell de qualitat i garantia Marca Cuina Catalana perquè els seus menús contenen una gran varietat de plats seguint les receptes tradicionals recopilades en el Corpus del Patrimoni Culinari Català i per l’ús de productes de proximitat i de temporada. Cuina Gestió és l’encarregada de proporcionar als residents de la Residència Sant Miquel Arcàngel tots els àpats, implementant al centre totes les característiques tècniques i d’elaboració dels plats, seguint la filosofia d'elaborar cuina casolana, de proximitat i amb productes de temporada.
 
Durant l'acte el bisbe de Tortosa ha destacat que “els avis han de menjar bé, ja que això els ajuda a mantenir un bon estat d'ànim”. Pepa Aymamí, directora general de la FICCG, ha destacat que “el segell de garantia de la Marca Cuina Catalana valora i dona notorietat a tots els establiments que prioritzen en la seua feina diària la protecció del patrimoni gastronòmic del país” i ha expressat la seua satisfacció perquè “esta és la primera vegada que es beneeix una placa de la Marca, un bon auguri, sens dubte”.
 
A l'acte també han assistit el director general de Cuina Gestió, Víctor Rafecas acompanyat de diversos directius de l'empresa.