Naix una nova aplicació turística de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre suggerix als usuaris els punts turístics i les activitats disponibles al seu voltant

Redacció A.R
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:59h
La seu del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
La seu del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya | TarragonaDiari.cat
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona desenvolupa una app per als turistes de les zones de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Disposa de 704 recursos georeferenciats per tal d’oferir a l’usuari les recomanacions més properes. Un cop s’hi accedix, apareix una fitxa actualitzada setmanalment amb una detallada descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. El president del Patronat, Martí Carnicer, destaca que amb l’app volen intensificar «l’exercici d’innovació en les eines i instruments al servei de difusió de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre». 

Les 10 categories en què s’agrupen són els espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, balnearis, golf i pitch-and-putt, així com serveis de transport i informació.

Els detalls tècnics

L’aplicació es pot consultar en català, castellà, anglès i francès i sense necessitat de connexió a Internet per facilitar l’ús dels turistes. Un cop descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades i permet l’accés fora de línia (offline). Ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i es pot descarregar a Google Play i Apple Store.