Emocions sobre la pista de ball

Els germans Nassim, que balla en cadira de rodes, i Nayara, del club de ball esportiu Making Dance de Roquetes, acumulen premis als campionats de Catalunya i d’Espanya | Este dissabte participaran en el programa Got Talent de Telecinco

Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat el 19 de febrer a les 16:04h
Els germans Nassim i Nayara, en plena exhibició.
Els germans Nassim i Nayara, en plena exhibició. | Cedida

No es pot dixar de veure’ls sense emocionar-se. Són dos germans, Nassim i Nayara, del club de ball esportiu Making Dance de Roquetes, que viuen amb una familia de Benicarló i que tot i la seua joventut i de començar a ballar fa només 4 anys, acumulen premis als campionats de ball. Nassim, que balla en cadira de rodes, i la seua germana Nayara, estudiant de Batxillerat Artístic a l’IES Joaquín Bau de Tortosa, han estat seleccionats per participar el programa de Telecinco Got Talent, que va aconseguir un 21% de share en l’estrena de dissabte passat.

“Els veiem sempre, però ens sorprenen cada dia”, admet el pare de Nassim i Nayara, Cesar Rosales. Els secrets, explica, són “que estan molt compenetrats i que a la pista hi posen molt sentiment”. Una expresió artística que Nayara perfecciona amb els estudis de Batxillerat Artístic, “que li aporten coneixements d’interpretació, molt necessaris per transmetre emicions sobre la pista de ball”, afirma César.

Això, i esforç i constància per compaginar els estudis respectius amb els entrenaments. Intenten ballar cada dia i els divendres entrenen al Making Dance.  Fa, però, només 4 anys que es dediquen a ballar. I en este temps, han guanyat el campionat de Catalunya en les tres últimes edicions, han estat campions d’Espanya el 2015 i 2016, i el novembre passat van quedar en cinquena posició al Campionat del Món a Roma.

Este dissabte, el programa de Telecinco Got Talent oferix la possibilitat de veure’ls en acció. Serà a partir de les 22.00 hores.