La Ràpita impulsa un programa per acollir estudiants britànics en domicilis

Es tracta d'acollir-los entre el 4 i el 17 de juliol per practicar l'anglès

L'acadèmia Haynes Idiomes i la regidoria d'Ensenyament de la Ràpita impulsen el programa.
L'acadèmia Haynes Idiomes i la regidoria d'Ensenyament de la Ràpita impulsen el programa. | Ajuntament de la Ràpita
Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:55h

La regidoria d’Ensenyament, amb la col·laboració de l’acadèmia Haynes Idiomes, ha impulsat un programa d’acollida d’estudiants britànics als domicilis d’estudiants universitaris de la Ràpita que tinguen interès per millorar l’aprenentatge de llengua anglesa i especialment l’expressió oral. Es tracta  de 10 estudiants, majoritàriament provinents de la universitat de Swansea (Gal·les), que faran una estada a la Ràpita entre els dies 4 i 17 de juliol. Els universitaris rapitencs interessats en acollir-los a casa seua hauran de complir amb dos requisits bàsics: tenir entre 20 i 22 anys d’edat i estar en possessió del nivell B1 d’anglès.

Segons el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera, l’objectiu del projecte és “que els estudiants de la població que estudien a la universitat puguen practicar l’idioma anglès a partir de l’experiència de conviure durant uns dies amb un anglès nadiu de la seua generació”.   A més, els universitaris anglesos hauran de dur a terme durant els matins tasques de suport als casals d’estiu que organitzen les entitats socials i de lleure locals. En este sentit, “els xiquets i les xiquetes que hi participen en aquests casals també podran afavorir-se de l’intercanvi lingüístic”, exposa Cervera a la web de l’Ajuntament.

De moment, i com a primer pas, les persones interessades a participar en este programa d’acollida han de dirigir-se al Punt d’Informació Juvenil del Casal Cultural El Maset i inscriure-s’hi.