Més de 150 joves assisteixen a la presentació del programa Garantia Juvenil a Deltebre

Redacció
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:30h
Imatge de la presentació del programa.
Imatge de la presentació del programa. | Cedida

Imatge de la presentació del programa. Foto: Cedida


Uns 150 joves de Deltebre s'han interessat pel programa Garantia Juvenil al munici. Este programa és una iniciativa europea que té com a objectiu la lluita contra l’atur entre els joves de 16 de fins a 29 anys.

La finalitat d’esta convocatòria, organitzada per l’Ajuntament de Deltebre, ha estat la d’informar sobre els beneficis que suposa participar-hi. La regidora d’Inserció Laboral, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des de l’actual equip de govern tenim la voluntat plena de treballar per tal de facilitar la inserció laboral dels col·lectius més perjudicats per l’actual context econòmic ja siga a partir d’iniciatives pròpies o bé fomentant la informació i la participació en altres programes”.

La participació en el programa Garantia Juvenil pot representar una oportunitat per als joves del municipi ja siga per aquells que tenen un nivell elevat de formació com, també, per aquells que precisen d’accions formatives o educatives concretes. Alhora, el programa també ofereix acompanyament i suport personalitzat amb la finalitat de dissenyar itineraris i projectes personals dels joves que així ho requereixen.