García Albiol critica la postura de Puigdemont amb el pla hidrològic per «quatre vots a determinats territoris»

Europa Press
03 de febrer del 2016
Actualitzat el 18 de febrer a les 20:45h
El popular Garcia Albiol, durant la seua visita d'ahir a Lleida.
El popular Garcia Albiol, durant la seua visita d'ahir a Lleida. | Europa Press

El president del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha posat la cullerada a quatre dies de la manifestació a Amposta contra el pla hidrològic de conca. En una visita ahir a Lleida, va criticar la postura del  president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sobre el pla hidrològic de la conca de l’Ebre, i li va demanar que "deixi la demagògia amb les coses de menjar" en referència a la seua postura sobre la política hidráulica del PP. El popular va reclamar-li no posar en risc sectors com l’agrari de Lleida “per quatre vots a determinats territoris”.

"Les coses de menjar són la política de distribució de l'aigua que s'està duent a terme per part del Govern d'Espanya que té un pes molt important a Catalunya", va afirmar García Albiol en al·lusió vetllada a la decisió de Puigdemont de presentar el recurs contenciós administratiu contra l'aprovació del Pla Hidrològic de l'Ebre.

"A mi em sembla que des de la posició demagògica que està tenint el govern de Catalunya s'està posant en risc la creació de riquesa, de treball i de prosperitat a Lleida en un sector que és important com és l'agrari", va asseverar. En este sentit, va demanar al president responsabilitat per no posar este sector en risc “per quatre vots a determinats territoris”.