El centre de rehabilitació d'Amposta ja té llicència d'activitat

Després de sis anys operant sense els tràmits administratius pertinents, el centre ja té aquest document obligatori per a totes les activitats

Redacció
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:26h
El centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques de l'Hospital Comarcal d'Amposta, ubicat a l'avinguda Catalunya 66-72, finalment disposa de llicència d'activitats. Este document arriba sis anys després de la seva posada en funcionament.

L'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Amposta va adonar-se'n en accedir al govern municipal al maig del 2015, segons exposa en una nota de premsa, que hi havia diferents activitats municipals que, després de la seua inauguració, no havien seguit els procediments per desenvolupar la seua activitat de forma legal, "tal i com s'exigeix a les empreses i activitats privades", destaca l'alcalde, Adam Tomàs, que afegeix que un d'estos va ser el centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques. "Va ser el cas més flagrant del que ens hem trobat fins ara", assegura l'alcalde, tot explicant que un cop es va detectar es va comunicar al titular que fes tots els tràmits pertinents per aconseguir la llicència, "un procés que tot just s'ha acabat ara". "Una de les altres llicències que s'estan tramitant ara és la del Centre Tecnològic CETECOM, al Polígon de l'Oriola", acabat Tomàs.