La Fira de Mostres d'Amposta rep més de 52.000 visites

Redacció
09 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:46h
La gratuïtat de la fira ha contribuït a l'augment de visitants.
La gratuïtat de la fira ha contribuït a l'augment de visitants. | Sílvia Berbís

La Fira de Mostres d'Amposta 2015 va tancar portes este dimarts 8 de desembre al vespre amb un balanç "més que positiu". Segons les dades facilitades per l'àrea de Fires, durant els quatre dies, la mostra va rebre més de 52.000 visites. "S'ha demostrat que la gratuïtat de l'entrada ha atret més visitants", assenyala l'alcalde, Adam Tomàs, qui també destaca que la primera valoració qualitativa respecte a l'activitat comercial que s'ha generat al voltant de la Fira de Mostres és "satisfactòria". "Els expositors ens comenten que s'han tancat diversos pressupostos", diu, tot afegint que "era completament il·lògic, com ens ha comentat una dona, que abans, per poder comprar un cotxe a la fira, s'hagués hagut de pagar tres vegades per accedir-hi i tancar l'acord".

En este mateix sentit, la regidora de Fires i presidenta de Fira Amposta, Joana Estévez, també ha assenyalat que "els expositors han traslladat la seua satisfacció amb l'activitat generada i hi hagut molt bon ambient". Diumenge, amb més de 16.000 visitants, i dimarts amb prop de 15.200, van ser els dies de més afluència de gent.

L'alcalde d'Amposta també ha posat èmfasi en el fet que la Fira de Mostres "ha sigut un pol d'atracció de visitants i d'activitat econòmica per al municipi". "Un exemple, és l'activitat que s'ha generat al sector de restauració, que ens trasllada la seua satisfacció per haver omplert els menjadors durant els dies de Fira", assegura Tomàs.

La Fira de Mostres, que enguany ha arribat a la 55a edició, va ser inaugurada dissabte 5 de desembre pel president de la Cambra Arrossera del Montsià, Miquel Fàbregas, en representació de l'entitat, l'expositor més antic de la fira. Diumenge va ser el dia de la comarca, un acte organitzat pel Consell Comarcal del Montsià i que enguany va tenir a Sant Jaume d'Enveja com a municipi convidat.