Trens Dignes denuncia l'incompliment per part de l'Administració de convocar la tercera taula de partits

Este dimarts s'hauria d'haver celebrat la tercera trobada per abordar els problemes de transport que afecten el territori

Redacció
02 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de gener del 2016 a les 19:02h
La Plataforma Trens Dignes (PTD) ha manifestat publicament el seu malestar per "la no celebració de la taula de partits", la que hauria d’haver estat la tercera reunió entre PTD i els representants de les formacions polítiques i institucions del territori i que hagués hagut de tindre lloc a l’IDECE este dimarts.

"Era un compromís de totes les parts adquirit en la darrera reunió (27 d’octubre) i que malgrat la voluntat de la PTD no s’ha portat a terme". La plataforma lamenta "la falta de compromís de qui hauria d’haver convocat la trobada", és a dir, l’IDECE i el Consell Econòmic i Social. "No només ens sembla greu el fons, és a dir la suspensió en sí, sinó també les formes, ja que en cap cas se’ns han comunitat oficialment les raons de la no convocatòria ni a  nosaltres, ni als partits, ni a la premsa", exposen.

La PTD exposa que la seua intenció era mantenir una reunó abans d’iniciar la campanya electoral estatal, "per tal que els partits es comprometessen a assumir" les seues  reivindicacions a nivell d’infraestructures. "Ens sembla una falta de respecte i d’alguna manera trenca la bona dinàmica que es venia produint fins ara en les relacions entre esta plataforma i les institucions", lamenten.

Des de la plataforma es reclama evitar que la situació es torne a produir i que es "rectifique l'actitud". D'altra banda, confien que este fet no influïsca en la convocatòria de la segona reunió tècnica prevista per al mes de gener.