La Ràpita obrirà els llums de Nadal este divendres 4 de desembre

La Regidoria de Comerç ha organitzat una cantada de nadales i una xocolatada popular per amenitzar l'acte de l'encesa de l'enllumenat nadalenc

Redacció
02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:35h
Imatge d'arxiu de l'enllumenat nadalent a La Ràpita.
Imatge d'arxiu de l'enllumenat nadalent a La Ràpita. | Cedida

Imatge d'arxiu de l'enllumenat nadalent a La Ràpita. Foto: Cedida


L’Ajuntament de la Ràpita ha organitzat un acte oficial d’encesa de l’enllumenat nadalenc per a este proper divendres 4 de desembre, a les 18 hores, a la plaça Carles III (davant l’església). L’acte, que estarà presidit per l’alcalde de la ciutat, Josep Caparrós, la regidora de Comerç, Rosa Anglès, i la regidora de Cultura, Èrika Ferraté, serà amenitzat amb una cantada de nadales a càrrec de l’Orfeó Pau Casals i una xocolatada popular.

La regidoria de Comerç i la Unió de Comerç Rapitenc conviden a la ciutadania a sumar-se a la cantada de dues nadales populars i a gaudir de la xocolatada que oferirà el Col·lectiu de Cuina La Ràpita –Delta de l’Ebre.

Amb l’objectiu de combinar els elements d’enllumenat amb activitats de dinamització al carrer, també se celebrarà el diumenge 6 de desembre una Fira d’Aparadors a l’Església Nova. Es tracta d’una de les novetats de la campanya nadalenca d’enguany de la UCR, que serà amenitzada amb música i viu i degustacions culinàries.