Móra d'Ebre es mobilitza pel càncer infantil

Redacció
16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:47h
Més de 800 persones van participar ahir en la caminada solidària.
Més de 800 persones van participar ahir en la caminada solidària. | Ajuntament de Móra d'Ebre

L'associació Matem lo Bitxo va celebrar ahir diumenge una jornada plena d'activitats a Móra d'Ebre mb la finalitat de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Un total de 856 persones van participar en una caminada solidària pel terme i el nucli urbà de la població, d'uns 5 quilòmetres de longitud. Prèviament, es va guardar un minut de silenci per les víctimes dels atemptats de París.

La jornada va cloure amb un seguit d'activitats lúdiques a l'illa de Saurí de Móra d'Ebre, protagonitzades, entre d'altres, per les colles geganteres de Móra la Nova i Móra d'Ebre, els Pirates de l'Ebre, els Bombers de la Generalitat o l'Escola Municipal de Música i Dansa i va acabar amb un dinar popular a base de clotxa, per al qual es van vendre els 800 tiquets previstos.

Els actes han implicat una vuitantena d'organitzacions i entitats de Mórad'Ebre i comarca, i han comptat amb la col·laboració de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, beneficiari de la recaptació.