Tres nous paquets turístics promouen el turisme sostenible al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:24h
Turistes fent 'bird watching' al Delta de l'Ebre.
Turistes fent 'bird watching' al Delta de l'Ebre. | Cedida

Turistes fent 'bird watching' al Delta de l'Ebre. Foto: Cedida


El Parc Natural del Delta de l’Ebre ofereix tres nous paquets turístics per fomentar el turisme sostenible. Es tracta de tres experiències creades per empreses turístiques situades en este espai natural, que va rebre l’any 2007, i va renovar l’any 2012, la Carta Europea de Turisme Sostenible, una acreditació atorgada per la Federació Europarc que certifica que el desenvolupament del turisme en un territori es realitza de manera sostenible. A més del Parc Natural, actualment al Delta hi ha 28 empreses certificades també amb aquest distintiu.

Un riu de tradicions: Permet descobrir la singularitat del Delta de l’Ebre, les seues tradicions i costums sorgides de la simbiosi entre l’home i natura.

Un riu d’ocells: Per descobrir la riquesa ornitològica de les platges amb dunes, les llacunes, el riu i, sobretot, els arrossars.

Un riu de sabors: Per descobrir els productes del territori i gaudir d’una gastronomia que combina la tradició centenària amb la innovació constant de la cuina contemporània.

Totes estes experiències, que es comercialitzen a través de dues agències de viatge, Delta Turístic i Nòmada Viatges, ofereixen dues nits d’estada en diferents tipus d’allotjaments de l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre (rural, càmping, hotel)  i es pot escollir entre esmorzar o mitja pensió. També s’estan promocionant a través del canal d’experiències del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i els dossiers professionals de productes turístics dels Consells Comarcals del Baix Ebre i del Montsià.