Diorames fets amb Playmobil i una desena de punts de venda a la mostra Expoclick d'Amposta

Del 13 al 15 de novembre

Redacció
03 de novembre del 2015
Actualitzat a les 19:59h
Bel, Vidal i Borràs han presentat avui les novetats de la quarta edició de la mostra.
Bel, Vidal i Borràs han presentat avui les novetats de la quarta edició de la mostra. | Ajuntament d'Amposta

60 diorames amateurs, 14 d'adults, una desena de punts de venda i 2.200 metres quadrats d'exposició. Són les credencials d'’Expoclick, un riu de clicks’, la mostra centrada en este popular joguet de Playmobil que enguany arriba a la quarta edició. Organitzada per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Amposta, l'Expoclick tindrà lloc del 13 al 15 de novembre i ho farà amb una novetat: la mostra s'ha traslladat al pavelló firal per poder donar cobertura tant a l'increment de participants i expositors (l'any passat van haver-hi 60 metres quadrats de diorames i enguany s'arribarà als 150 metres quadrats) com per a la gran afluència de gent que la visita (l'any passat van ser unes 6.000 persones i enguany, l'organització espera assolir la xifra de 8.000).

Este matí, el regidor de Joventut, Ramon Bel, acompanyat del tècnic de l'àrea, Marc Vidal, i del comissari de la mostra, Andreu Borràs, n'han presentat tots els detalls i novetats. A més del trasllat de l'espai, també han destacat la customització dels clicks que els xiquets i xiquetes hauran de buscar al Busca Clicks. "Són set clicks amb l'escut d'Amposta i cadascun té una història darrera vinculada a la ciutat", ha explicat Vidal. Els més menuts els hauran de buscar als diorames i tots aquells que ho encerten entraran a un sorteig de productes Playmobil.
D'altra banda, també s'ha preparat un concurs a Instagram. En este cas, per participar s'haurà de penjar una fotografia feta a Expoclick durant els tres dies de fira i etiquetar-la amb el hashtag #expoclick2015concurs.

Pel que fa als punts de venda, enguany n'hi haurà una desena i serà de proveïdors tant de Catalunya com de diferents punts d'Europa com Alemanya, Luxemburg o França.
El regidor de Joventut ha destacat la voluntat per consolidar esta fira, que ha crescut amb molt poc temps, segons destaca l’Ajuntament en una nota de premsa. "Volem ser referent a tot el país", ha afirmat Bel, tot assegurant que es treballarà per "incrementar el pressupost que es dedica a la fira".