Juan lamenta operacions policials «tan estètiques» contra Convergència

La presidenta de CDC a les Terres de l'Ebre demana que es faça net i que la justícia "siga justa".

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:11h
El 15 de maig passat el president de la Generalitat, Artur Mas, va participar en un míting de Lluís Soler .
El 15 de maig passat el president de la Generalitat, Artur Mas, va participar en un míting de Lluís Soler . | Sofia Cabanes


La presidenta de CDC a les Terres de l’Ebre, Imma Juan, ha parlat este matí sobre l’operació policial que s’ha dut a terme per escorcollar la casa de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol i els immobles dels fills Josep Pujol i Pere Pujol. Segons Juan “no es cap sorpresa”, perquè ens els darrers mesos “ens tenen acostumats” a operacions d’este tipus.

“L’únic que podem dir des del territori”, ha afirmat, “és que la justícia faça la seua faena i si hi ha algun tipus de corrupció que arriben fins al final, però demanem també que la justícia siga justa, perquè també intuïm que en este moment històric de Catalunya  hi ha una sèrie d’elements a batre perquè fan nosa i perquè el procés pot distorsionar la dinàmica política del país”, ha manifestat.

Juan ha lamentat que “hi hagen operacions policials tant potents a nivell de Convergència” i que “estes operacions tant estètiques no s’hagen donat en la mateixa dimensió i transcendència” en altres partits.