L'exlíder del PP ebrenc Josep Curto, a la concentració pel 9-N de Tortosa

Sofia Cabanes
13 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 23:49h
Josep Curto a la concentració a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa.
Josep Curto a la concentració a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. | Sofia Cabanes

Josep Curto a la concentració a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Foto: Sofia Cabanes


L’exdiputat i exlíder del PP a les Terres de l'Ebre, Josep Curto, ha estat una de les cares destacades en la concentració contra les imputacions del 9N esta tarda a Tortosa. Curto, que ja fa anys que es mostra públicament molt crític amb els postulats del partit i s'ha mostrat partidari del dret a decidir, ha explicat a aguaita.cat que ha acudit a la crida de les entitats sobiranistes “per donar suport per al que creiem que és una injustícia”. “La gent que estem sensibilitzats en allò que passa a Catalunya i en defensa dels nostres interessos creiem que és una injustícia el que estan fent amb el president Mas, l’Irene Rigau i la Joana Ortega”, ha reiterat.

Segons l’expopular ebrenc, “tant de bo totes les imputacions fossen com estes, per posar urnes al carrer, perquè hi ha imputacions com la de Bárcenas, Rato, Blesa, Francisco Granados o Jaume Matas que sí que són lamentables”, ha reblat.

En referència a l’actitud del Govern de Mariano Rajoy, Curto ha subratllat que “encara que hi ha coses que formen part del joc democràtic, hi ha límits que no es poden sobrepassar. Qualsevol excés al final es paga i pot ser que al govern del PP això se li torne en contra”, ha sentenciat.

Al maig del 2009 Curto va anunciar que es donava de baixa del PP i afegia que feia cinc anys que no votava el PP.