Restriccions de trànsit en vies d'accés a l'Ametlla de Mar pel II Triatló Tuna Race Balfegó, este dissabte

Redacció
17 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:04h
El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha informat que adoptarà les següents mesures especials de circulació, ordenació i regulació del trànsit amb l’objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries este dissabte, 19 de setembre, arran de la celebració del II Triatló Tuna Race Balfegó a l’Ametlla de Mar.

A la carretera TV-3025: Rotondes AP-7 i N-340, a partir de les 15.00 h, s’abalisarà mitjançant cons el carril exterior de la rotonda d’accés a l’autopista AP-7 a l’Ametlla de Mar  amb l’objectiu de separar el pas dels corredors dels vehicles que circularan per l’interior de la rotonda. Els participants del triatló arribaran a la cruïlla des de la carretera TV-3405 i es dirigiran cap a la TV-3025. Els vehicles podran accedir a l’autopista o agafar el carril esquerre de la TV-3025 que es trobarà abalisat amb cons.

Entre la rotonda d’accés a l’AP-7 i la següent, que enllaça amb l’N-340, es realitzarà una doble separació amb cons dels vehicles que circulen en sentit nord dels que ho fan en sentit sud i dels triatletes. En este tram, els vehicles podran accedir a l’Ametlla de Mar a través d’un vial que es podrà agafar a la cruïlla, que romandrà oberta. A la següent rotonda, els turismes podran girar pel carril interior de la rotonda o fer un canvi de sentit i tornar cap a l’Ametlla de Mar o cap l’autopista AP-7.

A la carretera TV-3025, entre el punt quilomètric 0 i 1,3, es disposarà un abalisament per tal de separar els carrils de la calçada per on passaran els corredors i per on circularan els vehicles en direcció l’AP-7. Esta mesura s’estendrà fins a la cruïlla del punt quilomètric 1,3 de la carretera TV-3025. Els vehicles que accedisquen a l’AP-7 des de l’N-340 i vulguen fer un canvi de sentit, el podran fer en esta cruïlla.

Consells i informació
Els usuaris que circulen pels trams afectats per la competició han de seguir en tot moment les indicacions dels agents dels Mossos d’Esquadra operatius i del personal autoritzat.
D’altra banda, les afectacions viàries del triatló Tuna Race Balfegó es podran consultar a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit i el web http://transit.gencat.cat.