Tres persones han mort en l'accident a la carretera N-340, al Perelló

Un dels dos ferits greus, tots dos veïns del Perelló, ha mort després de ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Reus

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat el 22 de setembre a les 15:14h
Imatge de l'incendi dels camions que s'ha produït a l'accident d'esta tarda al Perelló.
Imatge de l'incendi dels camions que s'ha produït a l'accident d'esta tarda al Perelló. | Bombers
ACTUALITZACIÓ 21.35 hores | Tercera víctima mortal

Un dels dos ferits greus en l’accident d’esta tarda a l'N-340 al Perelló ha mort a l’hospital Sant Joan de Reus, on havia estat traslladat en estat crític, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit. D’esta manera, són tres les víctimes mortals d’este sinistre, juntament amb els conductors dels dos camions que han xocat després que un d’ells xoqués amb un turisme. La tercera persona que ha mort és un dels dos ocupants d’este últim vehicle, veïns del Perelló. L’altre ha estat traslladat greu a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L’alcalde del Perelló ha mostrat la seua indignació per este nou accident. “Fa anys que reclamem la construcció de l’autovia A-7 i no hi ha manera d’avançar, el ministeri de Foment ens ha demostrat una vegada més amb els pressupostos d’enguany que no hi ha cap intenció de fer-ho, i és indignant perquè esta carretera és un risc i no hi ha alternativa gratuïta”, afirma. Com a “mesura d’emergència”, reclama la gratuïtat de l’AP-7 fins que l’autovia siga una realitat.

Imatge de l'incendi dels camions que s'ha produït a l'accident d'esta tarda al Perelló. Foto: Bombers



ACTUALITZACIO 20.05 hores | Dos morts i dos ferits greus

Dos persones han perdut la vida en l’accident que ha tingut lloc esta tarda a la carretera N-340, al Perelló. Les dos víctimes mortals són els conductors dels dos camions que s’han vist implicats en el sinistre. Altres dos persones han resultat ferides greus i han estat traslladades a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta i a l’hospital Sant Joan de Reus respectivament. Segons el Servei Català de Trànsit, s’hauria produït un xoc frontal entre un turisme i un camió i immediatament el camió ha xocat amb un altre. La via ha quedat totalment tallada al trànsit i els vehicles s’estan desviant per l’autopista AP-7. Els dos camions s’han incendiat i el foc s‘ha escampat a la zona forestal propera, però, segons els Bombers, està pràcticament controlat.

INFORMACIÓ 18.11 hores | Accident greu al Perelló
 

Imatge del foc que s'ha produït arran de l'accident de trànsit. Foto: (Via @GualetdlSerenet)



Poc després de les 17.30 hores d’esta tarda s’ha produït un nou accident greu a la carretera N-340, al seu pas pel Perelló. Segons les primeres informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit, el sinistre involucra dos camions, que haurien xocat frontalment, i també hi ha acabat topant un turisme. De moment no s’ha informat sobre si hi ha alguna víctima mortal, però sí que s’ha confirmat que a hores d’ara hi ha persones atrapades. L’accident ha provocat l’incendi dels camions i el foc també s’ha escampat per la zona forestal propera, tot i que pel que sembla de moment ha afectat un garrofer. S’han desplaçat al lloc del sinistre nou dotacions dels Bombers, un helicòpter bombarder MAER i quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, entre altres serveis d’emergència.

Seguirem informant.