La gent de Deltebre recull en un vídeo els seus motius pel Sí a la independència

El 10 de setembre tindrà lloc la Marxa de Torxes del Delta

Redacció
05 de setembre del 2015
Actualitzat el 22 de setembre a les 15:12h
990_1441446324video-anc-deltebre
990_1441446324video-anc-deltebre
L'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana de Deltebre ha recollit en un vídeo, els motius de la gent del municipi per construir un país nou. Davant la proximitat de les eleccions del 27S, jóvens i grans han explicat les seues raons per treballar per construir un país inclusiu i més just. En el vídeo, elaborat per Vèrtex Comunicació, els ciutadans reivindiquen una cultura accessible per a tothom, respecte per la llengua catalana i unes polítiques socials justes per ajudar a la gent que més patix. Expressen també que els emprenedors necessiten ajudes i facilitats per generar llocs de treball, així com també drets laborals i socials tal i com tenen els estats més avançats del món.

“La gent de Deltebre deixa clar que només amb la independència tindrem els recursos necessaris per garantir les infraestructures gratuïtes i de qualitat per impulsar la nostra economia. Només la República Catalana garantirà el respecte a totes les tradicions, com la jota, i la vida del riu i del delta de l'Ebre”, afirma l’Assemblea Nacional Catalana de Deltebre en un comunicat. “El sud diu sí al canvi cultural i nacional que mereixem, al canvi econòmic i social que necessitem. El sud surt a guanyar el partit del 27S perquè no podem renunciar a la sobirania nacional i política que és imprescindible per garantir el futur de la nostra gent”, afegix l’ANC.
 

Cartell de la Marxa de Torxes. Foto: ANC

D'altra banda, en el marc dels actes de la Diada a Deltebre, el dia 10 de setembre a les 22h es farà, com tots els anys, la marxa de torxes, en la qual acompanyarà la Batu'Cava.
Enguany el recorregut canvia: surt des de l'Ajuntament cap al Pont. En acabar la marxa, s'inaugurarà la Plaça de la República Catalana a la rotonda del Pont, on hi hissaran una Estelada. 


No us perdeu el vídeo:

Los nostres motius from Vèrtex Comunicació on Vimeo.