El ple de Bot aprova la moció convergent per adherir-se a l’AMI

Redacció
01 de setembre del 2015
Actualitzat a les 20:20h
El ple de l’Ajuntament de Bot ha aprovat, en la sessió celebrada este dilluns 31 d’agost, la seua adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La proposta, presentada pel grup municipal convergent, es va tirar endavant amb 5 vots favorables i dos abstencions. Així, hi van votar a favor els tres regidors convergents i dos dels quatre membres de l’equip de Govern, d’Acord per Bot, mentre que altres dos es van abstindre.

La incorporació a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) es materialitza quan el Ple Municipal d’un Ajuntament ho aprova per majoria absoluta. I cal igualment l’aprovació i ratificació per majoria absoluta dels seus Estatuts per ser membre de ple dret de l’entitat.

Actualment ja en formen part 737 municipis de Catalunya i 42 consells comarcals, diputacions i altres ens locals. Entre els municipis de la Terra Alta que ja s’han adherit hi ha Arnes, Batea, Corbera d’Ebre, Gandesa, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Fatarella i el consell comarcal de la Terra Alta.