Un treball sobre les fortificacions d’Alcanar rep el premi del IV Certamen de Treballs de Recerca

Redacció
18 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:24h
Ahir es va fer entrega dels premis als autors dels treballs guardonats.
Ahir es va fer entrega dels premis als autors dels treballs guardonats. | Ajuntament d'Alcanar

El treball ‘Les fortificacions d’Alcanar’, de l’alumne Pau Obiol Tena, ha rebut el primer premi en el Certamen de Treballs de Recerca d’Alcanar, en la seua quarta edició. Els premis es van donar a conèixer en el marc de l’acte de Graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat a l’Institut Sòl-de-Riu, i ahir es va oficialitzar el lliurament dels guardons a la Biblioteca Trinitari Fabregat de les Cases d’Alcanar, coincidint amb les festes d’agost.

El segon premi ha estat per a l’alumne Jordi Sancho Parra, pel treball  ‘Història de l’automobilisme a Alcanar’. I el premiat en tercer lloc ha estat  ‘Dones i música: una relació dissonant?’  de l’alumna Ariadna Alonso Sancho. Els guanyadors han rebut 500, 300 i 200 euros respectivament.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Alfons Montserrat, i la regidora d’Ensenyament, Ma. Carme Navarro. La regidora d’Ensenyament va posar de relleu la voluntat de l’Ajuntament d’incentivar l’esforç de l’alumnat de batxillerat amb els treballs de recerca i l’impuls que el professorat de secundària dóna a la investigació en esta etapa formativa.

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar amb la col·laboració de la Coordinació Pedagògica de l’Institut Sòl-de-Riu i de la Biblioteca Trinitari Fabregat és qui convoca este Certamen de treballs de recerca, amb la finalitat de reconèixer l’esforç d’investigació de l’alumnat de 2n de Batxillerat per realitzar treballs de recerca relacionats amb el municipi d’Alcanar.