Sortegem dos entrades dobles per al Festival Pingüí de Flix

Redacció / Mercè Pàez
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:53h
Festival Pingüí
Festival Pingüí

Un festival pioner a les Terres de l’Ebre on es podrà gaudir, en un mateix dia, de bandes capdavanteres de l’escena independent catalana com Beach Beach, Me & the Bees o The Saurs o Xarim Aresté, entre d’altres. Es tracta del festival Pingüí, un esdeveniment que promet convertir-se en una de les cites estivals de referència a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i la demarcació de Lleida.

L’esdeveniment comptarà amb dos espais. El primer, la zona de pícnic de les piscines municipals de Flix, on es celebrarà un concert-vermut al migdia i tarda. Els assistents podran gaudir de la música mentre es banyen en un ambient festiu. El segon, el plat fort del festival, es trasllada a les instal·lacions exteriors del pavelló esportiu de Flix, on s’oferiran quatre concerts i actuacions de DJ fins la matinada. Tot plegat, en un mateix dia, el pròxim 8 d’agost. El Festival Pingüí comptarà amb una entrada única que permetrà l’accés als 2 recintes del festival al preu de 10 euros. Les entrades es poden comprar a les oficines de l’ajuntament de Flix o es poden solicitarvia correu electrònic [email protected].

En motiu d’este esdeveniment, però, l’aguaita.cat i delCamp.cat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Flix i el Festival Pingüí, sorteja dues entrades dobles. Podeu participar fins al 6 d’agost al migdia, quan es durà a terme el sorteig, omplint el formulari que trobareu sota.

Podeu trobar més informació sobre el festival Pingüí al següent enllaç