Dos morts i dos ferits de gravetat en un altre accident a l'N-340, a l'Aldea

Les dos víctimes mortals són dos hòmens veïns d'Amposta

Redacció
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:53h
AMPLIACIÓ 10.42 hores: Les víctimes són dos veïns d’Amposta
Les dos persones que han perdut la vida esta matinada en un altre accident mortal a la carretera N-340 a les Terres de l’Ebre són dos hòmens de nacionalitat índia i veïns d’Amposta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Es tracta del conductor i un dels ocupants del turisme que s'ha vist involucrat en el sinistre, en el qual també han intervingut dos camions, amb un xoc frontal que s'ha produït a l'entorn de les 4.34 hores de la matinada. A més, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat una persona ferida crítica a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i una persona ferida greu a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, totes dues també ocupants del turisme. Els dos conductors respectius dels camions han resultat ferits lleus.

Arran de l’accident s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM. Quant a l'afectació viària, s’ha habilitat pas alternatiu fins a les 8.39 h i en a hores d’ara circulació està normalitzada.

INFORMACIÓ: Nou sinistre mortal a l'N-340
Dos persones han perdut la vida esta matinada en un accident que ha tingut lloc a l’entorn de les 4.34 hores a la carretera N-340, al seu par pel terme de l’Aldea. El sinistre s’ha produït al quilòmetre 1.088 de la via, en el tram de circumval·lació de la població. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït per una col·lisió frontal i s’hi han vist implicats dos camions i un turisme. De resultes de sinistre, a més de les dos víctimes mortals, també una persona ha estat traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític, mentre que una quarta es troba greu i se l’ha derivat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.